Alingsås bibliotek

Bokcirkel 13-16 år

Gillar du att läsa? Att prata om det du läst? Älskar du att fika?

Då är bokcirkeln något för dig! Tillsammans så väljer vi ut de böcker som vi vill läsa under hösten. Ni sätter själva takten på hur snabbt ni vill läsa och hur mycket. Det finns inga krav inför varje träff som att du måste ha läst si eller så många sidor i boken. Nej, utan vill du skacka om böcker, boktipsa, få boktips, och fika så är du välkommen.

Anmälan sker till: 0322-61 66 12 eller genom att mejla till: raz.sanatkarmodabber@alingsas.se

Fikat är gratis för att de som föranmäler sig till en träff!

Alla är välkomna, är du medlem i bokcirkeln så får du boken gratis, är du inte medlem så får du försöka få tag i boken på egen hand till och med träffen/träffarna. Vi kommer till hösten att träffas på Torsdagar mellan 15.30-17 i Unga Vuxna avdelningen.

Vi finns även på Facebook på den öppna sidan Bokcirkel för Unga 13-16 år - det är en stängd grupp så skriv mig om du vill vara med så addar jag dig till gruppen. Här informeras ni om nästa träff, diskuterar fika, får veta när böckerna har kommit etc. Ni som inte har Facebook blir informerade på ett av dig valt vis (ex. telefon, mejl eller brev).

Till hösten har vi spikat dessa fyra datum: 7/9, 5/10, 2/11 och 7/12.

Varmt välkomna!

Kostnad: Gratis
Ledare: Raz Sanatkar Modabber (unga vuxna bibliotekarie, Alingsås Bibliotek)
När: Torsdag 7 september, kl 15.30 – 17.00