Foto: Martin Skoog
Palladium

Höstens första fredagsmys: Äta själv!

Tre fredagar under hösten kan ni börja fredagsmyset kl 17 med en familjeföreställning på Palladium!

Äta själv - ett självförtroendestärkande måltidsäventyr

En föreställning för liten och stor om stolthet och om att lyckas med någonting som kan vara väldigt svårt. I alla fall i början.

Att äta själv kan vara svårt i början, tycker Lisa. Speciellt när köttbullarna rullar iväg och spagettin bokstavligen slingrar sig. När mjölken inte vill vara kvar i mjölkglaset. Och besticken som har helt andra planer än att hjälpa till att få maten i munnen. Middagen eskalerar i rena cirkusen men till slut lyckas Lisa likt en domptör tygla den ostyriga maten.

Medverkande: Amanda Jansson och Thomas Eriksson/Magnus Erenius
Regi: Ann-Christine Magnusson
Molièreensemblen,  2-6 år, familj, speltid 30 minuter

Biljetter

Entré: 50 kr, biljetter bokas på Eventim.se eller köps direkt i receptionen på Kulturhuset.

Kommande Fredagsmys

10 november: Tidsfördriv - Kompani Kläng

8 december: Det stora äventyret - Teater Jaguar

Här kan du ladda ner höstens samlade kulturhusprogram!

Ålder: 2-6 år
Kostnad: 50 kr per person. Biljetter kan bokas f.r.o.m. 28 aug på biljettforum eller på Kulturhuset
När: Fredag 29 september, kl 17.00 – 17.30
Var: Palladium Visa på karta