Riket av Omid Delafrouz
4 februari - 13 maj 2017
Alingsås konsthall

Ny utställning from feb: Omid Delafrouz

Alingsås konsthall visar en fantastisk utställning med Omid Delafrouz, uppvuxen i Alingsås. Välkommen!

Omid Delafrouz

Genom en mycket omsorgsfull process bygger Omid Delafrouz upp bilder, laddade med referenser knutna till vår tid och framförallt till den unga generation som växte upp under de sista åren av 1900-talet i en populärkultur besatt av bilder, yta och konsumtion.
De detaljrika bilderna är fyllda av symboler och tidsmarkörer som skapar många lager av betydelser och berättelser.
Omid är uppvuxen i Alingsås, numera bosatt och verksam i Stockholm. Han har utbildat sig vid Konsthögskolan i Malmö 2002–05 och tog därefter sin masterexamen vid Konsthögskolan Valand 2007.

Omid är representerad på Andren-Shipshenko:

Utställningen pågår mellan 4 februari - 13 maj 2017.
Vernissage 4 februari kl 12-14.

Guidade visningar torsdagar 9/3, 6/4, 4/5 kl 13.
Artist Talk med konstnären Omid Delafrouz, konsthallen kl 17, 16/3

Obs, endast öppen under Kulturhusets öppettider.

Program, skolprogram och visningar kopplade till utställningen sker under hela utställningsperioden.

Kostnad: Fri entré.
När: , kl 12.00 – 14.00