20 mars
Alingsås bibliotek, Stora scenen

Spoken word & Workshop med Oskar Hanska

Poeten Oskar Hanska kommer hit och läser poetry slam-dikter och samtalar om sitt skapande. Framträdandet följs av en kul och lättsam workshop.

Oskar Hanska är en av Sveriges ledande Spoken Word-poeter. Hans texter kan handla om allt – från kärlek, sorg och politik till vardag och mansideal.
Hanska är flerfaldig Svensk Mästare i Poetry Slam, Skandinavisk Mästare, vinnare av Europa-Cupen i Hannover och Europas bästa poet i VM-finalen i Paris. Han har turnérat i både Sverige och utomlands, släpper skivor, videor & håller workshops i kreativt skrivande. Hanska tillgängliggör poesi för unga och flyttar gränsen för hur svensk modern poesi kan låta.

Efter framträdandet finns det möjlighet att vara med i en kul och lättsam workshop i skrivande.

Välkomna!

Fri entré!