Kort tid kvar på utställningen, avslutas 14 jan!
Alingsås konsthall

Utställning: Rest your little head and tell me about the past

Alingsås konsthall visar en fantastisk utställning med Patrik Bengtsson. Välkommen!

I Patrik Bengtssons Rest your little head and tell me about the past bjuds vi in i ett rum som likt en arkeologisk fyndplats eller ett observatorium ställer frågor om sanningar och dess ursprung. Vi möter människans behov av att skapa fantastiska berättelser men också frågan om vad som händer när dessa inte är sanna. Vem är det som bestämmer vad som är sant? Vad händer när vi går vilse i berättandet? Inom vetenskap, media och populärkultur skapas berättelser som förstärker eller sorterar ut olika fenomen och idéer. Rest your little head and tell me about the past skapar kontakt med det utsorterade och ger oss möjligheten att fundera, sörja, bejaka och dröja.

Utställningen står t o m 14 januari 2017.
Obs, endast öppen under Kulturhusets öppettider.

Program, skolprogram och visningar kopplade till utställningen sker under hela utställningsperioden.

Lyssna på P1 SR Kulturnytts inslag om meröppen konsthall och utställningen här.

Läs en intervju med Patrik Bengtsson här.

Kostnad: Fri entré.
Var: Alingsås konsthall Visa på karta