Utställningen visas 23 sept - 13 jan (2018), och följer bibliotekets öppettider
Alingsås konsthall

Utställning: Rumsligheter och andra hemligheter

Konstnären Michael Johansson släpper loss både humor och leklust med sina underfundiga skulpturer gjorda av vardagliga saker vi har runt omkring oss hemma.

Ny utställning i konsthallen av Michael Johansson

Dessa verk bör ses och upplevas i verkligheten. Kylskåp, dammsugare, ölbackar, pallar, högtalare, matlådor och köksredskap men även traktorer, husvagnar och bilar fogas samman med millimeterprecision till små och stora skulpturer... Föremålen i verken kommer oftast från loppisar och har levt skiftande liv på skilda platser med olika människor. De okända berättelserna bakom föremålen och de minnen, tankar och känslor som de väcker hos besökaren ger verken kraft och betydelse. Och kanske ser du vanliga, välbekanta saker på ett helt nytt sätt.

Utställningsöppning

Utställningen öppnar med vernissage kl 13 den 23 september och står t o m den 13 januari 2018.

Program i utställningen för hela familjen

Familjelördag den 16/9 med smygtitt på utställningen.

Familjelördag den 7/10 med kreativ workshop.

Kulturnatta den 7/10.

Legohav på höstlovet! Kom och bygg och sätt ihop olika delar till något helt nytt.

Familjelördag den 25/11 med familjevisning och prylbingo.

När: , kl 10.00
Var: Alingsås konsthall Visa på karta