Unga vuxna, 16-30 år

Unga vuxna-avdelningen vänder sig till dig som är mellan 16 och 30 år.

Unga vuxna-avdelningen finns inne i Alingsås kulturhus, en trappa ner, till höger i entrén.
Hos oss kan du plugga, läsa tidningar, låna böcker eller träffa kompisar.

Vi strävar erbjuda ett intressant utbud, samtidigt som det ska vara utmanande och väcka nyfikenhet. Förutom litteratur finns även tidskrifter, manga och mycket annat. Unga vuxna avdelningen arrangerar bland annat Superonsdagarna, i samarbete med FFF, författarbesök, crafterwork, workshops m.m.

Kanske har du ett specialintresse?  Tipsa gärna om aktiviteter som just du skulle vilja se, undrar du över något är det bara att ställa en fråga, eller kom med förslag på inköp eller arrangemang!

Är du mellan 16-18 år och vill ha Meröppet på ditt kort, så att du kan komma in och studera, låna, läsa osv. i huset efter personalbemannad tid? Då måste du ha din vårdnadshavares underskrift på denna blankett som du lämnar in på biblioteket. Sedan fixar vi Meröppet åt dig!

Kontakt

Vill du lämna synpunkter, inköpsförslag, tips på författare eller andra besök till avdelningen?

Då ska du kontakta vår unga vuxna bibliotekarie:

Raz Sanatkar Modabber:

raz.sanatkarmodabber@alingsas.se