Bibblan svarar

"Bibblan svarar" har kommit till Alingsås bibliotek.

"Bibblan svarar" är en onlinetjänst som finns på många av Sveriges bibliotek, nu även i Alingsås. Här du kan ställa dina frågor. Det kan handla om den där boken som du inte riktigt kommer ihåg vad den heter, men kommer ihåg hur den såg ut, eller vad den handlade om. Eller kanske frågor om vilka böcker som skulle passa dig efter du beskrivit dina intressen? osv.  Frågorna besvaras av bibliotekarier inte endast från Alingsås bibliotek men från hela Sverige som hjälper dig med dina frågor.

Kolla in sajten här, och kom gärna in i biblioteket och ställ frågor om det dyker upp några angående tjänsten!

Självfallet kan du, som alltid, komma in till biblioteket ställa dina frågor här. Men detta är en tjänst som du kan använda även hemifrån om du skulle ha förhinder som gör att du inte fysiskt kan komma in till oss.

En permanent länk till "Bibblan svarar" hittar du här på hemsidan.