Anmälan till Alingsås kulturhus litteratursalong 2021

KULTURNATTA 2021: Alingsås kulturhus litteratursalong,  20/11 kl. 11.00-15.00 på Alingsås kulturhus. Anmälan senast 31 oktober.

KULTURNATTA 2021

Alingsås kulturhus litteratursalong

20/11 kl. 11.00-15.00 på Alingsås kulturhus

Anmälan senast 31 oktober

I samband med Kulturnatta vill Alingsås kulturhus särskilt uppmärksamma den lokalt förankrade litteraturen. Alingsås kulturhus litteratursalong äger rum den 20 november, från klockan 11.00 till 15.00, och kommer att utgöras av en mindre bokmässa samt uppläsningar och bokpresentationer.

Härmed bjuder vi in författare, bokförlag, tryckerier, föreningar och andra som skriver och ger ut böcker, med anknytning till Alingsås med omnejd. På Alingsås kulturhus kommer det att finnas plats för 15 utställare som erbjuds ett varsitt mindre bokbord för försäljning av böcker och andra trycksaker. Mässan äger rum i cafédelen och tidskriftsavdelningen på plan 1 i kulturhuset. På Stora scenen på plan -1 finns möjlighet för uppläsningar eller presentationer på max 10 minuter.

Begränsat antal utställare, först till kvarn gäller.

Att medverka är kostnadsfritt.

*

Om du är intresserad av att medverka på Alingsås kulturhus litteratursalong 2021 skickar du in din anmälan till evenemang@alingsas.se. Senast 31 oktober.

I anmälan skall följande uppgifter ingå:

1. Namn på utställare och kontaktperson

2. Kontaktuppgifter (e-postadress och telefonnummer)

3. Exempel på utgivna titlar

4. Titel på och/eller kort beskrivning av framträdande på Stora scenen (eller ange att du inte vill göra något framträdande)

*

Information om tider och praktiska detaljer går vi ut med i ett bekräftelsemejl i början av november.

Välkommen in med din anmälan till Alingsås kulturhus litteratursalong 2021!

När: Lördag 20 november, kl 11.00 – 15.00