Boka biljetter till höstens arrangemang!

Planera din kulturhöst nu!

Nytt för hösten är att du behöver boka en biljett till den föreställning, föreläsning eller annat kul du vill delta i.

Det gör du genom att gå in under respektive arrangemang på kulturhusets hemsida, där du sedan hittar bokningslänken.

Alla arrangemang kommer med en serviceavgift 10–20 kr. Arrangemangen är gratis förutom serviceavgiften.

Vi gör så för att du ska få en sådan inspirerande och rolig men samtidigt trygg och säker höst det bara går.

Alingsås kulturhus och COVID-19

För att minska smittspridning av coronaviruset gäller följande:

Alla program i konsthallen genomförs med max 30 personer.
Alla program på Stora scenen genomförs med max 30 personer.
Alla program på Palladium genomförs med max 50 personer.

Biljett krävs till alla programpunkter. Biljetten är kostnadsfri men en serviceavgift om 10 kr utgår.
Biljetten köper du här: http:/event.webbiljett.se/alingsaskh

Flera programaktiviteter live-streamas till kulturhusets YouTube-kanal

Varmt välkommen till Alingsås kulturhus i höst!

Vi reserverar oss för att ändringar av höstens program kan ske med kort varsel.

För närvarande är det störningar i  BankID-konfiguration på biljettsidan.Det innebär att summan på 1:- kommer upp i första läget men när man ska checka ut biljetterna blir det rätt summa.