Teater för skola

Under hösten 2021 erbjuder vi teater på Palladium för förskolan, låg - mellan och högstadiet. Föreställningen kostar 20 kr mer elev. Förskolan betalar inte.

HÄR bokar ni

Kapten Kryp, Tempus & planetskötarna

Måndag 18/10 kl 8.45  Måndag 18/10 kl 12
Tisdag 19/10 kl 8.45  Tisdag 19/10 kl 12
Onsdag 20/10 kl 8.45  Onsdag 20/10 kl 12
Torsdag 21/10 kl 8.45  Torsdag 21/10 kl 12
  • Alingsås museum, våning 4
  • från 7 år

Ett färgsprakande äventyr med tidsmaskinen Tempus som tillsammans med Kapten Kryp tar med publiken på en interaktiv resa runt jorden. Möten med gigantiska insekter och blötdjur från olika världsdelar blandas med spännande rekvisita, fakta, musik och tips om hur vi människor kan bli planetskötare.

Herr Kattzon och Lilla Morrhår

• 5 november kl 10
  • Palladium
  • Från 3 år
  • 20 kr per elev/barn (skapande skola)

Emily och herr kattzon är bästa vänner och inget stör deras kärleksfulla tillvaro tills Emily plötsligt skaffar en till katt. Lilla morrhår, en ullig och gullig, busig och vild liten kattunge vänder upp och ner på herr kattzons värld och symbios med Emily. Lilla morrhår tar inte bara all uppmärksamhet, hen hittar på massa bus - och värst av allt - oftast är det Herr kattzon som får skulden! Till slut får Herr Kattzon nog...

Herr Kattzon och Lilla Morrhår är en integrerad dansföreställning som tillgängliggör dans också för en synsvag publik.

Historien är baserad på boken "Herr Kattzon och Lilla Morrhår" av Sam Lloyd.