Teaterföreställningar - INSTÄLLT

Här ser ni det utbud av teaterföreställningar som är aktuella att boka för skolklasser.

Varje skola kan använda sig av skapande skola pengar. 30 kr per elev.

Boka er klass här eller längst ner på sidan

Vart tog min igloo vägen?

• 28/2 kl 13
  • Palladium
  • från 4 år
  • 30 kr/ elev
  • 50 minuter

Följ med Oolik på hennes resa för att söka efter hjälp. På vägen, i en gnistrande stjärnklart arktiskt kall värld, möter hon flockar av snögäss, slädhundsvalpar, valrossar och DIG! I en interaktiv, musikalisk föreställning reser Oolik genom snöstormar, över oceaner och in i våra hjärtan.

Föreställningen är mycket visuell och karaktärerna pratar ”igloo-iska”, ett låtsasspråk, vilket gör att föreställningen är tillgänglig för alla. Både hörande och icke-hörande samt även de som har stora utmaningar i det verbala kommunicerandet. Föreställningen äger rum med publiken runtom sittandes i en igloo av tyg.

Mojaner - Naturens magiska städare

• 13/3 kl 10
  • Hemsjö församlingshus
  • Från 4 år
  • 30 kr/elev
  • 30 minuter

Mojaner- naturens magiska städare är en musikalisk saga för barn. Den bygger på boken med samma namn och har ett fantasifullt miljöfokus. Med detta vill vi inspirera och nå barnen med budskapet om hur magisk naturen är och hur allt hänger samman, med lite fantasi når man långt.

Kabaret Jaguar

• 17/4 kl 13
  • Palladium
  • Från 7 år
  • 30 kr/elev
  • 35 minuter

-Vaddå, vill inte vara med? Det har ju du alltid velat förut?
-Ja, det har du. Alltid.
-Alla vill väl vara med?
-Ja, det är väl det alla vill?
-Få vara med.
-Inte om man måste vara rumpan på en häst!

Teatersällskapet JAGUAR presenterar en färgglad kabaret med dans, mim och nyskriven musik om det besynnerliga beteendet hos vissa djur, om samarbete, om att våga säga nej och att hitta nya vägar. En optimistisk föreställning om att göra sin röst hörd, om att lyssna och kompromissa.

Manus, regi och koreografi: Ika Nord